ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

δερμάτινα είδη
από το 1989

Η εταιρεία ΣΑΡΑΦΗΣ κατασκευάζει και εμπορεύεται ανδρικά και γυναικεία δερμάτινα είδη απο το 1989. Το εργαστήριο και το κεντρικό κατάστημα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη όπου θα ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις στα δερμάτινα είδη σε κορυφαία ποιότητα.

Επιδιόρθωση Δερμάτινων

Με την πολύχρονη εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο μας μπορούμε να μετατρέψουμε το παλιό σας δερμάτινο σε καινούργιο.

Panayiotis Tzitzis
Panayiotis Tzitzis
2022-02-17
Κορυφαία επιδιόρθωση στο μπουφάν μου που είχε ένα μεγάλο σκίσιμο. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Ολοκαίνουργιο έγινε. Ευχαριστώ πολύ είστε καταπληκτικοί!
Kate Konte
Kate Konte
2022-02-17
Καταπληκτική δουλειά σε επιδιόρθωση σκισίματος σε μπουφάν αντρικό. Ευγένεια, συνέπεια, ταχύτητα. Το όνομα Σαράφης είναι η κορυφή στα δερμάτινα και δεν είναι τυχαίο. Σας ευχαριστούμε.
Anna Chatzilouka
Anna Chatzilouka
2022-02-12
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, με συνέπεια, ευγένια και επαγγελματισμό. 2 φορές μου αναγέννησαν αγαπημένο δερμάτινο αντικαθιστώντας φθαρμένο τμήμα και αργότερα με βάψιμο. Άψογη δουλειά το δερματινο έγινε καινούργιο. Ευχαριστώ!
Eirini Koufou
Eirini Koufou
2022-02-02
Εξυπηρετικότατοι, άψογοι επαγγελματίες! Με βοήθησαν στην επιλογή του μεγέθους γιατί έκανα την παραγγελία online και δεν είχα τη δυνατότητα δοκιμής του γιλέκου από κοντά. Το προιόν που παρέλαβα πολύ όμορφο, προσεγμένο σε ωραια συσκευασία και μαζί με αυτό μου στείλανε και ένα δώρο! Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και θα τους ξαναπροτιμήσω!
Eleftheria Baka
Eleftheria Baka
2022-01-21
Εξαιρετική επιδιόρθωση δερμάτινου: έψαχνα να βρω το σημείο που είχε σχιστεί και δεν το 'βρισκα. Καλή τιμή, γρήγορη εξυπηρέτηση, ευγένεια!
Σαββιδης Στελιος
Σαββιδης Στελιος
2022-01-02
Εξαιρετικοί, ευγενέστατοι και πολύ γρήγοροι!
Maria Germidou
Maria Germidou
2021-12-29
Πριν βάλω παραγγελία μέσω του site μίλησα τηλεφωνικά με τους υπευθύνους οι οποίοι με καθοδήγησαν για το νούμερο, έφτιαξαν καινούργιο δερμάτινο στις διαστάσεις που συμφωνήσαμε και το έστειλαν Αθήνα στο χρονικό πλαίσιο που είχαν εξ αρχής ορίσει. Θερμές ευχαριστίες για την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση.
Αρης
Αρης
2021-12-23
Υπέροχη δουλειά, υπέροχοι άνθρωποι, πολύ σωστοί επαγγελματίες. Το μπουφάν που αγόρασα με εντυπωσίασε. Υλικό, δουλειά, ποιότητα, άψογο. Άψογος και ο κύριος Μενέλαος. Σε ότι χρειάστηκα ήταν εκεί, ευγενικός και εξυπηρετικοτατος. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Τους εύχομαι να είναι πάντα καλά και να μας ντύνουν με ωραία δερμάτινα. Προτιμηστε τους!!!!
Στέλιος Μεσσής
Στέλιος Μεσσής
2021-12-22
Πολύ καλή δουλειά, αθάνατη! Έχω δερμάτινο μπουφάν αγορασμένο πριν 30 χρόνια και το χαίρομαι!!
Κυριακή Κουκορίκου
Κυριακή Κουκορίκου
2021-12-15
Εξαιρετική εξυπηρέτηση! Έκαναν το παλιό μου μουτον καινούργιο!!!! Τέλεια σύγχρονη μεταποίηση λες το αγόρασα σήμερα!!!! Σας ευχαριστώ!
Μενού