ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

δερμάτινα είδη
από το 1989

Η εταιρεία ΣΑΡΑΦΗΣ κατασκευάζει και εμπορεύεται ανδρικά και γυναικεία δερμάτινα είδη απο το 1989. Το εργαστήριο και το κεντρικό κατάστημα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη όπου θα ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις στα δερμάτινα είδη σε κορυφαία ποιότητα.

Επιδιόρθωση Δερμάτινων

Με την πολύχρονη εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο μας μπορούμε να μετατρέψουμε το παλιό σας δερμάτινο σε καινούργιο.

giannis Terz
giannis Terz
30/01/2024
Υπέροχη δουλειά, υπέροχοι άνθρωποι, πολύ σωστοί επαγγελματίες. Το μπουφάν που αγόρασα με εντυπωσίασε. Υλικό, δουλειά, ποιότητα, άψογο. Άψογος ο κ Μενέλαος. Ευχαριστώ πάρα πολύ.the Lionel Messi of leather jackets
Alex Kakarantzas
Alex Kakarantzas
08/12/2023
Theodoros Karypidis
Theodoros Karypidis
02/12/2023
Αγόρασα αυτό το μπουφάν πριν 6 χρόνια, λόγω της καθημερινής του χρήσης και δικά μου λάθη, το μόνο που έπαθε ήταν απλά κάποιες γρατσουνιές λόγω της εξαιρετικής του ποιότητας. Το πήγα για επισκευή και αυτό είναι το αποτέλεσμα, σαν καινούργιο!!! Επίσης, πέρα από την εξαιρετικής τους δουλεια, κάτι που ξεχωρίζει είναι η άψογη εξυπηρέτηση τους.
Panagiotis Korkodelakis
Panagiotis Korkodelakis
01/12/2023
Ανοίξτε τα μάτια σας και επιλέξτε Σαράφη Μενέλαο. Ρίξτε άκυρο οποιαδήποτε άλλη επιλογή για να μην κλαίτε μετά. Το αποτέλεσμα είναι άψογο ακόμα και στο πιο ταλαιπωρημένο δερμάτινο.
Konstantinos Kentepozidis
Konstantinos Kentepozidis
18/11/2023
Σωκ Παν
Σωκ Παν
08/11/2023
Μετά από επίσκεψη για επιδιόρθωση δερμάτινου μπουφάν μηχανής μπορώ να πω απλά άψογοι
Odysseas Alexakis
Odysseas Alexakis
27/09/2023
Πολύ καλή δουλειά σε ένα δερμάτινο μπουφάν ταλαιπωρημένο από τη μούχλα και το χρόνο. Άψογη εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστώ πολύ !!!
Olga Tsism
Olga Tsism
13/05/2023
Εξαιρετική δουλειά ! Σαν καινούργια έγιναν τα δερμάτινά μας ! Πάντα καλές δουλειές !
Georgios Moschopoulos
Georgios Moschopoulos
07/04/2023
Αγόρασα ένα μπουφάν και άλλο ένα που έδωσα για βαφή στη sarafis leathers. Άριστο το αποτέλεσμα της βαφής του παλιού και το καινούριο εξαιρετικό στην ποιότητα και στην εφαρμογή. Στάλθηκαν στην Αθήνα σε τρεις ημέρες!! Μπράβο και ευχαριστώ! Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες σας!
Tom Pilot
Tom Pilot
21/03/2023
Εξαιρετική δουλειά όσον αφορά τις επιδιορθωσεις δερμάτινων ρούχων. "Δερμάτινο με δύσκολο σκίσιμο το παρέδωσαν ΚΑΛΥΤΕΡΟ και από το αρχικό" ΤΙΜΕΣ εξαιρετικες και ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΣ. Αψογη συμπεριφορά καθώς επίσης ΠΟΙΟΤΙΚΑ δέρματα και μοντερνα σχέδια. -ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!!-
Μενού